Blogisofta on päivitetty kyynisempään versioon.

Tämän angstaavan faunin piti olla eräässä sarjakuvassa, mutta sitä sarjakuvaa ei sitten tullutkaan, joten nyt se on tässä pahoittelemassa näin pitkää viivästystä. Kyllästyin siihen, etten voi postata, joten aloin valokuvata entryjäni. Se valitettavasti näkyy laadussa, joten tutkin myöhemmin, mitkä ovat skannausmahdollisuudet koulussa. Niin, siis minähän pääsin Wetterhoffille, joten minusta tulee kuin tuleekin vaatetusartesaani! Seuraavaksi postaan kuitenkin sarjakuvia kevät-kesäajalta, kornologisesti, niitä kun on päässyt vähän kertymään. Nyt siis Faunin Kesä, jatkossa saatte artesaanifaunia ja Hämeenlinnaa.  Seuraava sarjakuva on keväältä, kun en vielä tiennyt minne päädyn. Asuin yksiössä perheeni kissojen kanssa kuukauden ennenkuin muutimme yhdessä neliöön, joka oli se alkuperäinen väliaikaisratkaisu, kun odotimme uuden asunnon valmistumista. Mutta sittenhän minä lennähdinkin pesästä. Tai kirmasin.

Kissani (Riesu vas. Mauku oik.) ovat oikeasti kauniita ja ihania eivätkä tuollaisia resuisia tyranneja.

Tags: ,

4 kommenttia - “Blogisofta on päivitetty kyynisempään versioon.”

  1. Tiina Kirjoittaa:

    Kivaa että päivität taas! Näitä on niin ihana lukea. Odotan kovasti niitä päivityksiä, jotka kertovat artesaaniopinnoistasi – olen artesaani nimittäin itsekin. :)

  2. Neiti Kuura Kirjoittaa:

    Minusta on ihanaa, kun lukijat ilmaisevat itsensä, sitä aina muistaa, että jokuhan näistä tykkääkin. :D Koitan päivitellä edes melkein säännöllisesti nyt kun pysyn aloillani vähän pidempään kuin kuukauden tai kaksi. Olen todennäköisesti melkeinpä naimisissa koulun kanssa, joten voi olla, ettette muusta kuulekaan!

    (Thales, otaksun? Terv. Puppetine.)

  3. Tiina Kirjoittaa:

    Thales, kyllä vain. :)

  4. rittis Kirjoittaa:

    Kissoille rapsutuksia.

Jätä vastaus