Oireilua

Tags: ,

4 kommenttia - “Oireilua”

  1. piri Kirjoittaa:

    Hähää, käyn täällä hypettääs, ku sä hypetit mun blogis!

    Toi viimenen jakso oli kyllä kunnon märkä rätti vasten kasvoja. ;_;

    Kävi Ratchetia niin sääliksi, ku se tuskaili sen takia, etteivät voi elvyttää cybertronia, mut kukaan ei ainakaan selkeästi sympannu sitä. Ja luulis, että kaikki muut TF-jatkumot ois turruttanu siihen tunteeseen, että Optimus delaa joka toinen seasoni, mutta silti! Tai en oikein usko, että Optimus kuoli, mutta äääh, miksi ei voi sarja jo jatkua taas?

  2. Kuura Kirjoittaa:

    UUAAAH niin totta! Olin jo vähän asennoitunut, että joku kuolee, niin EI SIT. Ja kelaa, vasta ensi keväänä nähdään, miten oikeasti kävi, sillä aikaa pyörin fandom feelseissäni. Mut näh, tuskin Optimus tuossa meni – jos wanha hainaama selvisi space bridgen hajoamisesta (dark energonia tai ei) niin ei Prime pieneen räjähdykseen kuole.
    Ratchet on ehkä mun lemppari autobotti TFPssä, se sai kyllä parhaat kohtaukset tossa jaksossa. Se oli niin murtunut, eikä voi syyttää… sota vei siltä tossa viimeisessä jaksossa kaiken mitä enää oli jäljellä. T__T

    Jeejee, molemminpuolista hypetystä, mikäs sen parempaa~ ja musta on hauskaa, että ollaan molemmat piirretty FEELSit aivoja lävistävinä objekteina.

  3. onsvaltti Kirjoittaa:

    elloooo Onsku tääl. (värjäystunneilta) … mitvit tunnet ninnin? O_O (fb)

  4. Kuura Kirjoittaa:

    Hei vaan!
    En oikeastaan tunne Ninniä ollenkaan, Susi tuntee sen jotain kautta (villi arvaus: sarjispiireistä :D ) ja Susi on rakkaita pieniä metsäneläimiäni, joten…

Jätä vastaus