Linda ymmärtää mua

lindaunderstands

eyebrowqueen

Modistitoverini tahtoi tietää, miksen ole tehnyt hänestä sarjakuvaa, vaikka yli vuosi ollaan tunnettu. Liekö tyytyväinen nyt??

Tags: , ,

3 kommenttia - “Linda ymmärtää mua”

  1. Miu Kirjoittaa:

    En nyt ihan täysin ymmärtänyt perimmäistä pointtia. Oliko tää jotain läppää vaan, vai oliko ne tyypit mulkun olosia, vai eikö sulle oikeesti saa tulla yhtään juttelemaan jos sattuu vaik näkee jossain öö vaik sarjisfestareilla? Anteeksi kun olen burgeri.

  2. Kuura Kirjoittaa:

    NO NIIN SIIS tässä taas minimalistinen (=laiska) kerrontani potkaisee takaisin, tämähän oli baarireissu ja kyseiset heput viittasivat flirttailumielessä mulle puhumiseen, mitä ei siis kannata yrittää, edelliselle tyypille aloin alle viidessä minuutissa paasaamaan tyyliin “Siis mitä ihmeen neoliberaalia retoriikkaa, et sä voi noin sanoa!”
    Saa mulle tulla puhumaan etenkin sarjisfestareilla, kun on jotain yhteistä puhuttavaa jopa, oon vähemmän pelottava kuin miltä näytän, mut siis oon oikeesti tosi tylsä. :’D

  3. Miu Kirjoittaa:

    Okei, nyt tajusin :D Varmaan oon ite vähän puusilmä ku en tajunnu heti. Joo se on perseestä jos randomit tulee flirttailee kännissä. Yäk.

Jätä vastaus